Βάζει για πρωθυπουργός ο Montezemolo ;

Σχετικά άρθρα

Η 16η Δεκεμβρίου είναι ίσως η πιο σημαντική μέρα στην καριέρα του προέδρου της Ferrari, Luca di Montezemolo.

Ο Γάλλος σχολιαστής, Jean-Louis Moncet, ο οποίος έγραψε στη στήλη του στο Auto Plus, πως ο πρόεδρος της Ferrari έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στο Fiorano εκείνη τη μέρα.

“Τι θα μας πει;”, αναρωτήθηκε ο Moncet.

Πιθανολογείται, ότι ο Montezemolo θα συζητήσει στο Maranello για την διαχείριση της ομάδας.

“Ίσως θα μιλήσει για πολιτική”, πρόσθεσε ο Γάλλος.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, έχει αναφερθεί στα ιταλικά μέσα, η πιθανότητα ο 63χρονος να νικήσει αργότερα τον Δεκέμβριο τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Silvio Berlusconi.

“Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το προφίλ της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ως εφαλτήριο στην πολιτική ζωή, όπως έκανε και ο Berlusconi στις αρχές της δεκαετίας του 1990”, λέει μια έκθεση.

“Η συνάντηση του Montezemolo με τους δημοσιογράφους στις 16-12 είναι μόλις 2 μέρες μετά την ψηφοφορία που θα γίνει στην Βουλή, αφού ο Berlusconi ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, πράγμα που μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση”, ανέφερε η εφημερίδα New York Times.

Αναφερόμενη στον Berlusconi, η Daily Telegraph είπε για τον Montezemolo την περασμένη βδομάδα: “Ένας άντρας που δείχνει να είναι από πάνω.”

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Francois Durand/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...