Ο Schumacher στοχεύει νίκες για το 2011

Σχετικά άρθρα

Δεν νομίζω να υπάρχει οπαδός της Formula 1 που να λέει ότι φέτος ο Schumacher πήγε καλά. Δεν ανέβηκε ούτε μία φορά στο βάθρο και φυσικά έχασε κατά κράτος από τον Nico Rosberg.

Όμως ο Schumi πιστεύει ότι του χρόνου η Mercedes θα είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι ήταν φέτος. Έτσι έχει αρχίσει να θέτει στόχους για το 2011, όμως αυτή τη φορά είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του. Αν θυμάστε για το 2010 είχε βάλει ως στόχο το πρωτάθλημα. Αλλά με 184 βαθμούς μακριά από την κορυφή δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Είμαστε σε σαφώς καλύτερη κατάσταση τώρα, εξαιτίας της τεράστιας υποστήριξης από την Mercedes”, είπε ο Schumi στο Auto Motor und Sport.Αλλά δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά και αν όλα πάνε καλά θα κερδίζουμε αγώνες. Εκ των υστέρων υπήρξαν μερικά θέματα. Το πάτωμά μου κάηκε επειδή οι εξατμίσεις ήταν πολύ ζεστές, ή το F-Duct δεν δούλεψε εκεί που έπρεπε. Υπάρχουν πολλά θέματα και βρισκόμαστε σε αναδιάρθρωση, αλλά ακόμα θέλουμε να πάμε για τον τίτλο.

Στο Spa το F-Duct μου δεν δούλεψε, αλλά δεν είπα τίποτα και στη Suzuka συνέβη πάλι. Είχα πρόβλημα με το αυτοκίνητό μου, ενώ ο Nico όχι. Είπα στον Nobert (Haug) και τον Ross (Brawn), ότι ήταν ώρα για εξηγήσεις.

Ο Γερμανός είπε για ακόμα μία φορά ότι τα ελαστικά της Bridgestone δεν ταίριαζαν στον οδηγικό του στυλ.

Προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα, και είμαι πεπεισμένος ότι το 2011 δεν θα υπάρχουν πια προβλήματα. Με τα άλλα ελαστικά ήταν δύσκολο να οδηγήσω το αυτοκίνητο όπως ήθελα εγώ.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: MAURICIO LIMA/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr