Η Porsche είχε αποφασίσει να απέχει στις τελευταίες 4 εκθέσεις του Detroit αλλά οι Γερμανοί φέτος, μέσω του εκπροσώπου τύπου της, Hans-Gerd Bode, ανακοίνωσαν ότι θα επιστρέψουν στην NAIS (North American International Auto Show) και θα παρουσιάσουν ένα νέο θεαματικό supercar.

Ο Bode δήλωσε στο Bloomberg: ” Θα έχουμε κάτι θεαματικό να δείξουμε εκεί. Θα πρέπει να περιμένετε αλλά είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε”

Πολλά περισσότερα δεν εξήγησε ο Bode αλλά οι φήμες θέλουν την Porsche να παρουσιάζει στο Detroit μια έκδοση της 918 Spyder. Ίσως πρόκειται για την κλειστή coupe έκδοση της 918 ή για μια έκδοση της 918 που θα είναι πιο κοντά σε αυτήν που θα περάσει τελικά στην παραγωγή.

Λες τελικά το αυτοκίνητο αυτό να μοιάζει στην πήλινη μακέτα της 918 Spyder που έδωσε η Porsche πριν από μερικές μέρες η οποία σε σχέση με το πρωτότυπο είχε νέο καπό, μονή απόληξη της εξάτμισης ενώ απουσίαζαν οι πλαϊνές οπές πίσω από τις πόρτες. Όπως και να έχει ο Ιανουάριος είναι κοντά ώστε να μάθουμε τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

[Πηγή: Bloomberg]