Villeneuve: Σχεδόν τέλειοι οι κανονισμοί του 2010

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην οδηγός και παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 το 1997, Jacques Villeneuve, θεωρεί πως οι κανονισμοί έχουν προχωρήσει προς τη σωστή κατεύθυνση από τότε που ο Καναδός κατέκτησε τον τίτλο.

Ο 39χρονος, που τώρα τρέχει σε γαλλικούς αγώνες στον πάγο, είπε ότι παρακολούθησε στενά το σπορ, αφού προσπάθησε να δημιουργήσει δική του ομάδα.

Οι κανονισμοί είχαν σχεδόν απόλυτο δίκιο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ήταν υποχρεωτική η αλλαγή ελαστικών. Αυτό οδήγησε σε μερικά αρνητικά σημεία και ειδικά στον αγώνα του Abu Dhabi, όπου διαφορετικά θα είχε ενδιαφέρον.

Παρακολούθησα στενά αυτή τη σεζόν, γιατί δούλευα για να συγκεντρώσω μία ομάδα και έπρεπε να ξέρω τη συμβαίνει. Ήταν μια ενδιαφέρουσα σεζόν.

Ο Villeneuve παραδέχθηκε πως δεν είναι οπαδός μιας αλλαγής στους κανονισμούς.

Του χρόνου η πίσω αεροτομή πρόκειται να κινείται. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω πως είναι αρνητικό, αφού είναι υπερβολικά τεχνικό. Είναι κρίμα το τι κάνουν όταν σκέφτεσαι πόσο καλή ήταν αυτή η χρονιά.

[Πηγή: madeinmotorsport | Photo copyright: Robert Cianflone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr