Σίγουρος για την επιτυχία ο Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Michael Schumacher, δηλώνει ότι αισθάνεται καλά σχετικά με την απόφασή του να επιστρέψει στην Formula 1 το 2010.

Στόχος του Schumacher για το 2010 ήταν το πρωτάθλημα, αλλά μόνο αυτό δεν έγινε, αφού τερμάτισε 70 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του, Nico Rosberg και 184 μακριά από τον πρωταθλητή Sebastian Vettel.

Η κακή του απόδοση το 2010 δημιούργησε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Γερμανός θα εγκατέλειπε, όμως λέει ότι η επιστροφή του θέλει να είναι επιτυχημένη.

Οι δηλώσεις του Schumacher στο CNN:

Εγώ το απόλαυσα. Αισθάνομαι ότι έχω το δικαίωμα να κάνω ό,τι μου αρέσει. Νιώθω καλά για την απόφασή μου και έχω τόσο μεγάλη υποστήριξη από τους ανθρώπους. Σίγουρα θέλω να κάνω μια επιτυχημένη επιστροφή. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν τρέχω πίσω από ένα αυτοκίνητο και βρίσκομαι σε νικηφόρο δρόμο με την ομάδα. Αυτό είναι για το οποίο δουλεύω, αυτή είναι αυτή είναι η χαρά του πάθους της Formula 1.

Σίγουρα δεν είναι τόσο επιτυχημένο όσο είχα σκεφτεί αρχικά, όπως και πολλοί άλλοι. Αλλά όταν έχεις πίσω σου μια τόσο ισχυρή ομάδα να πιέζει τόσο σκληρά, όπως η Mercedes, δεν έχεις καμία αμφιβολία για την επιτυχία στο μέλλον.

Το αφεντικό της Mercedes, Ross Brawn, εξηγεί πως τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο και ότι βλέπει πολλά θετικά στοιχεία.

Ήταν απογοητευτικό. Συνολικά, το αυτοκίνητό μας δεν ήταν αποδοτικό. Στον Michael πήρε χρόνο να δείξει την ικανότητά του και θα είναι σε θέση να μας το δείξει. Έχω δει μερικά κομμάτια της απόδοσης. Στους τελευταίους αγώνες ήταν ο Michael Schumacher που περίμενα. Τώρα έρχονται όλα μαζί και νομίζω ότι του χρόνου θα έχουμε μια πραγματικά συναρπαστική σεζόν.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: PETER PARKS/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...