Dennis: O Ecclestone έκλεψε την Formula 1 από εμάς

Σχετικά άρθρα

Τον Bernie Ecclestone τον ξέρετε. Πολλοί φίλαθλοι της Formula 1 δεν τον συμπαθούν. Έχει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Ένας από τους εχθρούς του είναι και ο Ron Dennis. Ο Dennis, λοιπόν, έχει κατηγορήσει τον Bernie Ecclestone για την κλοπή των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 από τις ομάδες.

“Ο Bernie ουσιαστικά έκλεψε την Formula 1 από εμάς”, είπε ο Dennis αναφερόμενος στην μεταφορά των προσοδοφόρων εμπορικών δικαιωμάτων από την ηγεσία των κατασκευαστών της Formula 1 στην εταιρεία του Ecclestone τη δεκαετία του 1990.

“Αυτός χρησιμοποιεί αυτό το εμπορικό όφελος για να πείσει τις ομάδες να αποδεχθούν μια σύμβαση που τους απομάκρυναν από την ψήφιση των δικαιωμάτων, όπως υπήρχε στο παρελθόν.”

Η McLaren, όπως και η Williams, είναι προσβεβλημένες, υποστηρίζοντας ότι μερικά από τα κέρδη στην επόμενη πώληση των δικαιωμάτων ανήκουν σ΄ αυτές. Οι Βρετανοί μήνυσαν τα δικηγορικά γραφεία τους τότε τους αντιπροσώπευαν, για παροχή κακών συμβουλών, αλλά ο Ecclestone λέει πως αυτό δεν θα κάνει την επιλογή τους σοφότερη.

“Είναι μόνο όταν τα πράγματα αρχίζουν να δείχνουν καλά και επένδυσα τα χρήματα και άρχισα να δουλεύω, και ίσως και αυτοί έπρεπε να το κάνουν”, τόνισε ο Ecclestone.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...