Brawn: Δε φεύγω αν δεν πετύχει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Το αφεντικό της Mercedes GP, Ross Brawn, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν έτοιμο να φύγει από την προεδρία της γερμανικής ομάδας.

Υπήρχαν πολλές φήμες που έλεγαν ότι η ομάδα θα κάνει διάφορες αλλαγές για το 2011 και ότι η επιρροή του Brawn θα περιοριζόταν μόνο σε μια “ειδική περιοχή”. Άλλοι έχουν πει ότι ο Brawn θα μπορούσε να αποσυρθεί εντελώς.

Ωστόσο, ο 55χρονος δηλώνει στο γερμανικό Auto Motor Und Sport, πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να εγκαταλείψει.

Δεν θα φύγω μέχρι η ομάδα να γίνει επιτυχημένη. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές τώρα. Το 2008 είχαμε 750 εργαζόμενους στο Brackley και αρκετές εκατοντάδες στην Ιαπωνία για τη Honda. Τώρα δεν έχουμε αυτούς τους αριθμούς.

Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε νωρίς την ανάπτυξη του αυτοκινήτου του 2011, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε περισσότερους πόρους από τις Red Bull, McLaren και Ferrari.

Όχι, δεν θα έχουμε το παραμύθι του 2009, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Θα ξέρουμε πόσο καλό είναι μόνο όταν το οδηγήσουμε. Αν είναι τόσο καλό όσο νομίζουμε, θα έχουμε μια καλή βάση για να το αναπτύξουμε και μέσα στη χρονιά.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...