Lauda: Πιθανό το πρωτάθλημα για τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Το 2010 ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά για τον Michael Schumacher. Πολλοί απογοητεύτηκαν από την κακή του απόδοση, ενώ οι εχθροί του σίγουρα χάρηκαν, βλέποντας τον Γερμανό να τερματίζει 70 βαθμούς πίσω από τον Nico Rosberg.

Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Niki Lauda, συγκρίνοντας την επιστροφή του με αυτή του Schumi δηλώνει:

Κατά τη δεύτερη φορά που μπήκα στην Formula 1, οι δοκιμές δεν είχαν όριο και έτσι έκανα πολλά χιλιόμετρα για να προσαρμοστώ.

Ο Michael προσαρμόστηκε δύσκολα. Επίσης, υπήρχαν πολλά νέα παιδιά που ήθελαν να αποδείξουν ότι μπορούν να τον νικήσουν, και ένας από αυτούς ήταν και και ο Rosberg, που πραγματικά είναι γρήγορος.

Το 2010 έκανε εξάσκηση. Αρχικά, πίστευα ότι δεν θα του πάρει παραπάνω από 4 αγώνες για να ξαναβρεί τη φόρμα του και να αρχίσει να κερδίζει αγώνες, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο σε απ’ ότι στο παρελθόν. Τέλος πάντων, αν ένας μπορεί να το κάνει, είναι ο Schumacher.

Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ο Schumi δεν μπορεί να πάρει τίτλο το 2011 και μόλις το 30% απάντησε πως είναι ικανός να το κάνει.

[Πηγή: madeinmotorsport | Photo copyright: REUTERS/Mark Horsburgh]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...