Ενώ μέχρι το μεσημέρι στελέχη της κυβέρνησης διατυμπάνιζαν στα ΜΜΕ ότι δεν θα δοθεί παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, έδωσαν τελικά παράταση (Sic) έως την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μας παρέμεινε σταθερή στις θέσεις της στο ότι δεν θα δώσει παράταση… μπλα μπλα μπλα και άλλα τέτοια ευτράπελα που συμβαίνουν στον πολιτικό μας κόσμο.

Τέλος πάντων, όσοι από εσάς δεν προμηθευτήκατε τα τέλη κυκλοφορίας του 2011 μπορείτε να το κάνετε έως την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου από τις ΔΟΥ χωρίς να πληρώσετε πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Όσοι από εσάς, δεν έχετε τα χρήματα ή δεν θέλετε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας μπορείτε να προσκομίσετε στην αρμοδία ΔΟΥ τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σας έως και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ώστε να μην πληρώσετε πρόστιμα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του υπουργείου Οικονομικών στη συνέχεια.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το έτος 2011

31 | 12 | 2010

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να καταβληθούν στις Δ.Ο.Υ., μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011, χωρίς την καταβολή προσαυξήσεων και προστίμων.

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., έχουν επίσης την δυνατότητα να το πράξουν ως την ίδια ημερομηνία.

[/learn_more]

[Πηγή: Υπουργείο Οικονομικών]