Παράταση για τα Τέλη Κυκλοφορίας έως τις 5 Ιανουαρίου

Σχετικά άρθρα

Ενώ μέχρι το μεσημέρι στελέχη της κυβέρνησης διατυμπάνιζαν στα ΜΜΕ ότι δεν θα δοθεί παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, έδωσαν τελικά παράταση (Sic) έως την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μας παρέμεινε σταθερή στις θέσεις της στο ότι δεν θα δώσει παράταση… μπλα μπλα μπλα και άλλα τέτοια ευτράπελα που συμβαίνουν στον πολιτικό μας κόσμο.

Τέλος πάντων, όσοι από εσάς δεν προμηθευτήκατε τα τέλη κυκλοφορίας του 2011 μπορείτε να το κάνετε έως την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου από τις ΔΟΥ χωρίς να πληρώσετε πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Όσοι από εσάς, δεν έχετε τα χρήματα ή δεν θέλετε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας μπορείτε να προσκομίσετε στην αρμοδία ΔΟΥ τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σας έως και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ώστε να μην πληρώσετε πρόστιμα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του υπουργείου Οικονομικών στη συνέχεια.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το έτος 2011

31 | 12 | 2010

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να καταβληθούν στις Δ.Ο.Υ., μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011, χωρίς την καταβολή προσαυξήσεων και προστίμων.

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., έχουν επίσης την δυνατότητα να το πράξουν ως την ίδια ημερομηνία.

[/learn_more]

[Πηγή: Υπουργείο Οικονομικών]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...

Η ΓΕΚ Τέρνα προσωρινός ανάδοχος στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ

Σε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης αναδείχθηκε ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε, σε συνέχεια και...
Autoblog.gr