Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από την ημέρα που Steve McQueen, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η αγάπη του ηθοποιού για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες ήταν γνωστή, ενώ πήρε μέρος σε πολλούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του 12ωρου αγώνα του Sebring και του Baja 1000. Υπήρξε επίσης ιδιοκτήτης αρκετών σπάνιων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένης μιας Jaguar XKSS, μιας Porsche 356 Speedster και μιας Ferrari 250 GT Lusso berlinetta.

Γιατί όμως στα λέω αυτά; Το 2005, η Ford κυκλοφόρησε μια διαφήμιση για την πέμπτη γενιά του Ford Mustang. Σε αυτή, ένας αγρότης κατασκευάζει μια πίστα μέσα στο χωράφι του όμοια με αυτή στην ταινία του 1989, Field of Dreams. Ξαφνικά, ο Steve McQueen εμφανίζεται μαγικά μέσα από τα καλαμπόκια και παίρνει το τιμόνι της Mustang για μία τελευταία βόλτα γύρω από την πίστα.

Με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, ο McQueen υπάρχει εκεί στον αγρό και πίσω από το τιμόνι. Ακόμα και πέντε χρόνια μετά η διαφήμιση είναι αρκετά εντυπωσιακή από καθαρά τεχνική άποψη. Αλλά μην βασιστείς στη δική μου άποψη για αυτό! Δες το και μόνος σου και πες μου τη γνώμη σου.

https://www.youtube.com/watch?v=UZzXHq7gKN8

[Πηγή: YouTube | Thumbs Up στον George M για το tip αλλά και το κείμενο ;)]