Η κοινοπραξία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, που διαχειρίζεται τα διόδια Πελασγίας, Μοσχοχωρίου, Πυργετού, Μακρυχωρίου και Λεπτοκαρυάς ανακοίνωσε νέες αυξήσεις στα εν λόγω διόδια, που ισχύουν από σήμερα 10 Ιανουαρίου. Τι και αν ο κόσμος πλέον τους έχει γυρίσει την πλάτη, αυτοί συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές. Όπως και να έχει τα IX στην Πελασγία θα πληρώνουν πλέον €2.60, στο Μοσχοχώρι €2.90, στο Μακρυχώρι €1 και στην Λεπτοκαρυά €3.10! Άντε να φτάσουν στα €5 να δω αν θα πληρώνει άνθρωπος τότε.

 • 3.10 €;;;!!! Και μετά θέλει να πληρώνει ο κόσμος… Όλα τα μειώνουν, αλλά για την πάρτη τους όλα τα αυξάνουν!!! Ωραία και πολύ δημοκρατική λογική… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!

 • Leon

  Ε βέβαια, από κάπου πρέπει να μαζέψουν τα σπασμένα…

 • σε 4 χρόναι απο τώρα θα έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι σταθμοι διοδίων και στην εγνατία οδό. θα ναι 10 μπορεί και παραπανω.. απο γιάννενα ως αλεξανδρούπολη θα θες κανα 50 ευρω… (ειναι φοβερός δρόμος βέβαια…)

 • Theo

  Τελικά όλα όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την  επιβολή προστίμου για όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια μάλλον απέχουν πολύ από την πραγματικότητα…Προφανώς όμως στο παιχνίδι των εταιριών συμπράττουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επιμελώς φρόντισαν να μας πληροφορήσουν για το ύψος των προστίμων και την ευκολία επιβολής τους… Δυστυχώς όμως το μόνο που μπορεί να απαιτηθεί ως πρόστιμο από τα δικαστήρια είναι το ακριβές αντίτημο του ποσού συν τους φόρους ( 0.03%) Οπώτε νομίζω ότι η επιλογή είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός μας…

 • Panos

  Μωρέ δε πάνε να τα βάλουν και 10€ το καθένα… ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ πια!