Ο Robert Kubica θα υποβληθεί ξανά σε επέμβαση την Πέμπτη για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο πόδι, και τον ώμο του, ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα είχε την Κυριακή. Μετά από λίγες μέρες θα κάνει και πάλι επέμβαση, αυτή τη φορά για το κάταγμα που έχει στον αγκώνα.

Η κατάσταση του Πολωνού βελτιώνεται συνεχώς, ωστόσο, προβλέπεται ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για 2-3 εβδομάδες. Η τελευταία επίσημη ανακοίνωση της Lotus Renault αναφέρει:

Την Πέμπτη, ο Robert θα υποβληθεί σε νέα εγχείρηση προκειμένου να αποκαταστήσουν τα κατάγματα στο δεξί του ώμο και το δεξί του πόδι. 3 ή 4 μέρες μετά θα κάνει νέα επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος στον αγκώνα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επίπεδα φλεγμονής είναι κανονικά σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του και η ανάρρωση του χεριού του παραμένει ενθαρρυντική.

Χθες, ο Robert ήταν σε θέση να μιλήσει με τους γιατρούς και τους συγγενείς του. Η φαρμακευτική αγωγή τον κάνει να κοιμάται αρκετά, αλλά ανταποκρίνεται κανονικά σε όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα. Αντέδρασε καλά όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας του και είναι έτοιμος να παλέψει για την επιστροφή του.

Στη συνέχεια ένα βίντεο-αναπαράσταση του ατυχήματος.

[Πηγή: Lotus Renault, YouTube | Photo copyright: AP Photo/Gianni Chiaramonti]

 • johnnyxp64

  apisteuto pou pige kai vrike anoigma kai xothike i lamarina!!!!! mipos telika oi lamarines skotonoun para sozoun?

 • Manos

  Poso atixws mpwrei na eisai gia na sou simvei kati tetio…..krima!!!!!

 • mika

  Megalh pikra leme…
  :-(

 • George F

  ;-00  Τυχερος στην ατυχια του

 • maria

  …….εύχομαι να μή χαθεί η καριέρα του για πάντα………