Επιτυχημένη και η 3η εγχείρηση του Robert Kubica

Σχετικά άρθρα

Χθες, 16 Φεβρουαρίου, ο Robert Kubica υποβλήθηκε στην 3η και τελευταία χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στον αγκώνα του. Τώρα ο Kubica πρέπει να κάνει την αποθεραπεία του. Η επίσημη ανακοίνωση της Lotus Renault GP αναφέρει:

Όπως είχε προγραμματιστεί, ο Robert ήταν ξανά στο χειρουργείο σήμερα, καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο Santa Corona αντιμετώπισαν το κάταγμα στον αγκώνα του.

Η επέμβαση είχε διάρκεια 8 ωρών, προκειμένου να σταθεροποιηθεί και να αναδομηθεί ο αγκώνας του. Στο τέλος της εγχείρησης, οι γιατροί ήταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο Robert θα παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας για λίγες μέρες, αναρρώνοντας από την τελευταία επέμβαση.

Πλέον, ο Πολωνός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην Formula 1. Ας ελπίσουμε το συντομότερο. Μέχρι τότε αντικαταστάτης του θα είναι ο Nick Heidfeld.

[Πηγή: Lotus Renault GP | Photo copyright: REUTERS/Steve Crisp]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

As scheduled, Robert was back in surgery today as doctors at Santa Corona Hospital treated the complex fracture to his elbow.

The operation lasted eight hours in order to stabilise and reconstruct the damaged fragments of the delicate joint structure. At the end of the surgery, the doctors were pleased with the outcome, with the procedure being completed successfully

Robert will remain in intensive care for a few days as he recovers from this latest operation.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...