Στη παραγωγή το GMC Granite

Σχετικά άρθρα

Το πρωτότυπο GMC Granite που παρουσιάστηκε στο Detroit αρχές του έτους φαίνεται ότι πήρε το πράσινο φως να περάσει στην παραγωγή. Ως κύριος ανταγωνιστής Scion xB το αυτοκίνητο θα βασίζεται πάνω στο σασί που χρησιμοποιούν τα Chevrolet Cruze, Chevrolet Orlando και Buick Verano. Το πρωτότυπο Granite διαθέτει μια τεράστια γρίλια μπροστά με ενσωματωμένο το λογότυπο της εταιρίας, ζάντες 20″, αεροτομή, φωτιστικά σώματα LED ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει ανάποδα όπως στο νέο Opel Meriva.

Στο εσωτερικό οι άνθρωποι της GM έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αφού το αποτέλεσμα είναι όμορφο, φουτουριστικό και πάνω από όλα χρηστικό. Μηχανικά εφοδιάζεται με έναν 1.400αρη turbo κινητήρα απόδοσης 138 ίππων με 20 κιλά ροπή ενώ η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός αυτόματου 6-τάχυτου κιβωτίου. Υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθεί και ο 2.4 λίτρων ατμοσφαιρικός Ecotec απόδοσης 179 ίππων με 230 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο αναμένεται να βγει στην παραγωγή μέσα στο 2012.

[Πηγή: Motor Trend]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...