Hamilton vs Alonso όπως λέμε Senna vs Prost

Σχετικά άρθρα

Έχω γράψει δεκάδες φορές πως κατά τη γνώμη του, αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι οδηγοί της Formula 1 είναι ο Fernando Alonso και ο Lewis Hamilton. Υπάρχουν πολλοί που τους μισούν, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές τους. Το 2007 η κόντρα του δεν πέρασε απαρατήρητη, και πολλοί τους συγκρίνουν με τους Senna και Prost.

Ο ένας ξέρει τις ικανότητες και το ταλέντο του άλλου. Ο Alonso είχε δηλώσει πως ο Hamilton ίσως είναι ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1, ενώ τώρα ο οδηγός της McLaren δηλώνει ότι ο Alonso είναι ο δικός του Alain Prost. Ο αγαπημένος οδηγός και το πρότυπο του Hamilton είναι ο Ayrton Senna da Silva και έτσι δηλώνει:

Για πάντα θα πιστεύω ότι η νέμεσις μου και ο πλησιέστερος αντίπαλος μου θα είναι πάντα ο Fernando. Ακριβώς λόγω της ιστορίας μου όταν ξεκίνησα. Τον βλέπω ως τον δικό μου Prost, αν ήμασταν Prost και Senna. Αν μου έλεγαν να διαλέξω οδηγό, θα επέλεγα τον Ayrton. Και μάλλον θα έβαζα τον Alonso στη θέση του Prost.

Ο “Billion Dollar Man” ρωτήθηκε και για τον Sebastian Vettel και για το αν είναι τόσο μεγάλος αντίπαλος γι’ αυτόν. Ο 26χρονος απάντησε:

Δεν το νομίζω. Αν εξακολουθεί να έχει ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που έχει τώρα, ίσως, αλλά όταν έχουμε τον ίδιο ρυθμό τότε θα δούμε σοβαρούς αγώνες. Ίσως ο Vettel να είναι ο νέος Mansell. Αυτό δε σημαίνει ότι τον θεωρώ τόσο καλό όσο τον Mansell.

[Πηγή: guardian | Photo copyright: REUTERS/Ahmed Jadallah]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...