Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Robert Kubica! Κατάφερε να περπατήσει!

Σχετικά άρθρα

Είχαμε καιρό να γράψουμε για την κατάσταση της υγείας του Robert Kubica, αλλά τα νέα που έρχονται είναι πολύ καλά, καθώς σύμφωνα με πολωνικά μέσα ενημέρωσης, ο Kubica είναι αρκετά καλά για να πάρει εξιτήριο!

Το ιταλικό νοσοκομείο γνωστοποίησε ότι ο συμπαθής Πολωνός δεν βρίσκεται σε κίνδυνο μόλυνσης ύστερα από τις 4 εγχειρήσεις που έκανε. Άλλες αναφορές από την Πολωνία λένε ότι ο Kubica θα αποφασίσει πότε είναι καλύτερο να φύγει, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει γρήγορα, ακόμα και για το Πάσχα.

Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά έχουν επιβεβαιωθεί από εκπρόσωπο του νοσοκομείου, τη στιγμή που ο Daniele Morelli, manager του 26χρονου, δήλωσε ότι ο Πολωνός θα μπορούσε να φύγει από το νοσοκομείο στα τέλη Απριλίου.

Τα εξαιρετικά νέα σε σταματούν εδώ. Αναφορές λένε ότι ο Kubica μπόρεσε να περπατήσει με κάποια βοήθεια και πως η αποκατάστασή του θα συνεχιστεί με συχνές επισκέψεις σε κλινικές.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε ο οδηγός της Renault θα επιστρέψει στη Formula 1, με τον Gerard Lopez, ιδιοκτήτη της Renault να δηλώνει:

Αυτή τη στιγμή, ο Robert θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στην αποκατάστασή του.

Υ.Γ. Χαίρομαι που το 500ο μου άρθρο στο AutoBlog.gr περιλαμβάνει τόσο ευχάριστα νέα!

 

[Πηγή: yallaf1 | Photo Copyright: REUTERS/Leonhard Foeger]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...