Alonso: Ποτέ δεν τα παρατάω

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ο Fernando Alonso είναι μαχητής και κανένας μαχητής δεν παρατάει τόσο νωρίς τον πόλεμο, ειδικά όταν βρίσκεται στην πιο επιτυχημένη ομάδα της Formula 1. Ο Ισπανός παραδέχεται ότι δεν έκανε το ξεκίνημα που θα περίμενε, αλλά τα πράγματα στη Formula 1 αλλάζουν γρήγορα και πως δεν το βάζει κάτω. Ας δούμε τι αναφέρει:

Σίγουρα δεν ήταν το ξεκίνημα που περιμέναμε εμείς και οι οπαδοί μας. Οι 50 βαθμοί που έχουμε μαζέψει οι δυο μας δεν είναι πολλοί και ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή η απόδοσή μας δεν είναι καλή, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Η Formula 1 είναι πάντα έτσι. Σε έναν αγώνα παλεύεις για να είσαι στους 5 πρώτους και στον επόμενο, μπορείς να μάχεσαι για τη νίκη. Αυτή η χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα. Μετά από το τελευταίο τεστ στη Βαρκελώνη, όλοι πίστευαν ότι η McLaren δεν ήταν πουθενά, αλλά πάντα είναι στο βάθρο, καταλήγοντας με μία νίκη στην Κίνα. Επίσης, όλοι έλεγαν ότι ο Vettel είναι ανίκητος, αλλά στη Σαγκάη, όλοι είδαμε πως τα πράγματα άλλαξαν στο τέλος. Οι 3 αγώνες δεν είναι αρκετοί για να πάρουμε μια οριστική απόφαση.

Αυτό δε σημαίνει πως υποτιμώ τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάθε άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βελτιωθούμε σε όλα τα μέτωπα. Η επιτυχία έρχεται μόνο όταν κάθε στοιχείο δουλεύει στην εντέλεια. Το αυτοκίνητο, η στρατηγική, τα pit stops, οι οδηγοί και γενικά όλα. Είμαι σε επαφή με τους μηχανικούς τις τελευταίες μέρες και ξέρω ότι δεν υπάρχει καμιά χαλάρωση όσον αφορά την βελτίωση του μονοθεσίου στο Maranello. Πρέπει να κλείσουμε τη διαφορά και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να χάσουμε πολύ χρόνο, ειδικά όταν οι άλλοι δεν θα είναι με σταυρωμένα χέρια τις επόμενες εβδομάδες. Εμπιστεύομαι την ομάδα. Ξέρω τι έκανε και μπορώ να νιώσω τη θέληση για αντεπίθεση από όλους στο Maranello. Το έχω βιώσει στο παρελθόν, αρχικά ως αντίπαλος και τώρα από μέσα, πως μπορεί να επιστρέψει η Scuderia. Ακούγεται σαν ένα σύνθημα, αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια. Ποτέ μην τα παρατάς στη Formula 1.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr