Κι άλλες αλλαγές στην πίστα του Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Είχες διαβάσει ότι στην χάραξη του Abu Dhabi θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Μπορεί οι Άραβες να ισχυρίζονται ότι οι αλλαγές αυτές δεν γίνονται λόγω των πολλών παραπόνων για βαρετό αγώνα, αλλά προσωπικά, δεν τους πιστεύω. Ο Martin Whitmarsh, πρόεδρος της McLaren και της FOTA, έχει δηλώσει ότι η σχεδίαση είναι βαρετή και πως δεν βοηθάει καθόλου στην επίτευξη κάποιου προσπεράσματος. Και ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Mike Gascoyne, συμφωνεί με την πλειοψηφία των φίλων της Formula 1, ότι δηλαδή στο Bahrain και το Abu Dhabi είδαμε τους πιο βαρετούς αγώνες το 2010.

Τώρα, προκύπτουν κάποιες επιπλέον αλλαγές στη χάραξη, η οποία είναι σχεδιασμένη από τον Hermann Tilke. Αυτές κάνουν λόγο για τις στροφές 5, 6 και 7. Επίσης, λέγεται ότι οι στροφές 13 και 14 θα γίνουν μία.

Εκπρόσωπος της πίστας δήλωσε στο περιοδικό Arabian Business:

Θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές στη διάταξη αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των αγώνων μοτοσυκλέτας, που ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε στο μέλλον. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι ακόμη οριστικές, αλλά όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

[Πηγή: motorsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...