Barrichello: Είμαι οπαδός του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Rubens Barrichello έδωσε συνέντευξη στο επίσημο site της Formula 1 και απάντησε σε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Ο Βραζιλιάνος, οδηγός της Williams είναι ο πιο έμπειρος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 με 310 αγώνες και ας δούμε τι απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που του έγιναν:

Αν μπορούσες να επιλέξεις έναν πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή για ομόσταβλό σου, ποιον θα επέλεγες;
Τον Ayrton Senna. Θα ήθελα πολύ να τον είχα. Θα ήταν μάθημα και μάχες, γιατί ποτέ δεν μαθαίνεις χωρίς να παλέψεις. Ποτέ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος με το να τερματίζω πίσω του, έτσι σταθερά θα πίεζα στο όριο. Νομίζω ότι ήταν φανταστικός όταν πίεζε στο όριο.

Οι καινοτομίες στη Formula 1 του παρελθόντος. Ground effect, ενεργές αναρτήσεις, turbo, 6 τροχοί, και ο κατάλογος συνεχίζεται. Αν μπορούσες να φέρεις πίσω μια καινοτομία, ποια θα ήταν αυτή;
Νομίζω πως όταν είχαν turbo κινητήρες, είχαν 1000 άλογα στις κατατακτήριες για τον ταχύτερο γύρο! Δικέ μου, εύχομαι να μπορούσα να οδηγήσω ένα από αυτά τα αυτοκίνητα.

Στη σημερινή Formula 1 τι θα ήθελες να αλλάξεις και γιατί;
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι τα αυτοκίνητα είναι βαριά στην έναρξη του αγώνα, επειδή θέλεις να πας γρήγορα. Έτσι, τα pit stops με ανεφοδιασμούς ήταν εξαιρετικά, ίσως όχι τόσο ασφαλή, αλλά και το να συγκρουστείς με γεμάτο ρεζερβουάρ δεν είναι ασφαλέστερο. Νομίζω ότι τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα και καλύτερα οδηγικά με λιγότερο καύσιμο.

Αν ήσουν αρχηγός σε μια ομάδα, ποιον από τους τωρινούς οδηγούς θα έπαιρνες πρώτα στην ομάδα σου;
Είμαι οπαδός του Lewis Hamilton και θα ήθελα να δω τον Robert Kubica δίπλα σε αυτόν. Νομίζω ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό οδηγικό δίδυμο.

[Πηγή: Formula 1 | Photo copyright: AP Photo/Eugene Hoshiko]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...