Hamilton: Θα πιέσω σε όλο τον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Οι κατατακτήριες δοκιμές για τον Lewis Hamilton δεν πήγαν καλά. Για πρώτη φορά φέτος ο οδηγός της McLaren θα εκκινήσει εκτός της πρώτης 3άδας, καθώς ο Βρετανός θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση της εκκίνησης. Ο “Billion Dollar Man” δεν είναι ικανοποιημένος, αλλά δηλώνει ότι θα πιέσει σε όλο τον αγώνα για να μπορέσει να ανέβει στο βάθρο.

Θα ξεκινήσουμε από την βρώμικη πλευρά της πίστας, έτσι η μεγαλύτερη πρόκληση αύριο θα είναι να η εκκίνηση. Κάθε χρόνο ξεκινάω από την βρώμικη πλευρά εδώ! Η Mercedes GP και η Ferrari έχουν βελτιώσει το ρυθμό τους, και ίσως να είναι δύσκολο να προσπεράσουμε τη Mercedes GP, επειδή είναι πολύ γρήγορες στις ευθείες. Οπότε, αν γίνει αυτό η Red Bull θα απομακρυνθεί από εμάς. Δεν έχουμε επιπλέον σετ ελαστικών, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει αύριο.

Σίγουρα θα παλέψουμε στον αγώνα, και θα πιέζω συνεχώς, ακριβώς όπως κάναμε πέρυσι. Έτσι, θα προσπαθήσω να κάνω καλή εκκίνηση και ελπίζω να κερδίσω κάποιες θέσεις στην εκκίνηση. Ανυπομονώ να οδηγήσω σε ένα δυνατό αγώνα. Πρόκειται για έναν μεγάλο αγώνα και θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να προσπεράσεις.


[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...