Ως γνωστόν, από το 2009 απαγορεύονται για τις ομάδες να κάνουν δοκιμές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Φαίνεται, όμως, πως η Ferrari δοκίμασε κάποια εξαρτήματα, στα πλαίσια ενός διαφημιστικού στο Maranello, πριν από το Grand Prix της Τουρκίας. Μάλιστα πολλά ξένα μέσα το υποστηρίζουν αυτό.

Η Ισπανική εφημερίδα AS γράφει πως το ιταλικό μονοθέσιο είχε πάνω του μερικές από τις βελτιώσεις που είχε ετοιμάσει η ομάδα για την Τουρκία. Το omnicorse.it τονίζει πως η 150° Italia είχε διαφορές στον διαχύτη και στην πίσω ανάρτηση σε σχέση με την Κίνα. Η βραζιλιάνικη Globo γράφει ότι το μονοθέσιο είχε κάποιες διαφορές σε σχέση με τους αγώνες σε Αυστραλία, Μαλαισία και Κίνα.

Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που υπογραμμίζουν ότι το μονοθέσιο της Ferrari ήταν πιο ψηλό στο πίσω μέρος, σε μια προσπάθεια να κάνουν την εμπρός πτέρυγα πιο εύκαμπτη, σαν αυτή της Red Bull.

Αναφορά γίνεται και από το ιταλικό Autosprint, το οποίο αναφέρει ότι η Ferrari πήρε μεγάλο ρίσκο για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία των γυρισμάτων. Θα υπάρξουν αντιδράσεις από τις άλλες ομάδες; Εσύ, πως βρίσκεις την κίνηση της Scuderia;

[Πηγή: yallaf1 | Thanks for the tip, Παρασκευά! ;)]