Ο Vettel παρανόμησε στην Τουρκία!

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα της Τουρκίας. Αυτό δεν αλλάζει. Ωστόσο, ο Γερμανός παραβίασε τον νόμο περί αλκοόλ στη γειτονική μας χώρα. Μπορεί εδώ η κατανάλωση αλκοόλ να απαγορεύεται από άτομα που δεν έχουν κλείσει τα 18, όμως, στην Τουρκία τα πράγματα είναι πιο αυστηρά, καθώς για να πιει κάποιος οινοπνευματώδη ποτά θα πρέπει να έχει κλείσει το 24ο έτος της ηλικίας του.

Ο Sebastian Vettel είναι 23 χρονών και 10 μηνών, οπότε παρανόμησε. Πριν από τον αγώνα, ο Πρωταθλητής είχε ενημερωθεί να μην πιει σαμπάνια σε περίπτωση που ανέβαινε στο βάθρο των νικητών. Αυτό μαρτυρά ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner.

Το είχαμε πει στην ενημέρωση των οδηγών. Ο νόμος “μιλά” για άτομα 24 ετών και αυτός είναι 23.

Επίσης, στην Τουρκία απαγορεύεται η διαφήμιση αλκοολούχων ποτών. Έτσι η Sauber έβγαλε από τα μονοθέσιά της λογότυπα γνωστής εταιρείας τεκίλα. Όμως, και η McLaren δεν είχε στα αυτοκίνητά της λογότυπο γνωστής εταιρείας ουίσκι.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Red Bull Racing/Ker Robertson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...