Hamilton: Button ο καλύτερος team-mate που είχα ποτέ

Σχετικά άρθρα

Η ηρεμία εντός της ομάδας είναι από τα βασικότερα ζητήματα για μια επιτυχημένη χρονιά στη Formula 1. Ο Lewis Hamilton ρωτήθηκε για το ποιος είναι καλύτερος team-mate που είχε ποτέ, και ο Βρετανός απάντησε πως είναι ο Jenson Button.

Φυσικά, εξήγησε ότι το να είσαι ο καλύτερος team-mate δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι και ο ταχύτερος. Εννοεί και τις σχέσεις μεταξύ τους, τη συμπεριφορά και διάφορα άλλα. Αλλά ας μας τα πει καλύτερα ο “Billion Dollar Man”.

Για να είσαι ένα καλός οδηγός, δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας. Πρόκειται για την παρουσία σου στην ομάδα, τα σχόλια που κάνεις, την προσωπικότητά σου και τη συμπεριφορά σου όταν κερδίζεις και όταν χάνεις. Ο Jenson είναι σίγουρα το καλύτερο πακέτο που είχα εναντίον μου.

Ο Jenson Button είναι ο 3ος team-mate για τον Hamilton στη Formula 1, ύστερα από τους Fernando Alonso το 2007 και Heikki Kovalainen το 2008 και το 2009.

[Πηγή: The Sun]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...