Button: Πίεση σε όλο τον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Μπορεί στην πρώτη σειρά να δούμε ασημί χρώμα, όμως, το ζητούμενο για τη McLaren ήταν η pole position. Ο Jenson Button επέλεξε να βγει πιο νωρίς στην πίστα απ’ ότι ο Lewis Hamilton με αποτέλεσμα να σημειώσει τον 2ο ταχύτερο χρόνο. Ο Βρετανός έχει νικήσει το Μονακό το 2009 και φυσικά είναι κάτι που θέλει να κάνει και φέτος. Γι’ αυτό δηλώνει ότι θα πιέζει σε όλο τον αγώνα για να πάρει την πρώτη του νίκη για το 2011.

Το σημερινό αποτέλεσμα των κατατακτήριων περνάει σε δεύτερη μοίρα ύστερα απ΄όσα έγιναν με τον Sergio στο Q3 σήμερα το απόγευμα. Όλοι ξέρουμε ότι αυτή η πίστα μπορεί να είναι επικίνδυνη, και ξέρω τι νιώθεις όταν είσαι στη συγκεκριμένη στροφή, αλλά είμαι πολύ ευτυχής όταν άκουσα ότι φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πει στους γιατρούς ότι θέλει να τρέξει αύριο.

Όσο για τις επιδόσεις μου, είμαι πολύ χαρούμενος με τον γύρο μου στο Q3. Ήξερα ότι είχα κι άλλο μετά από το Q1 και το Q2, εκεί που είναι πάρα πολύ υποστροφή. Ενώ η 2η θέση δεν είναι η καλύτερη για να ξεκινήσεις, είναι καλό να είσαι μπροστά. Νομίζω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό Grand Prix στο Μονακό από αυτό που βλέπουμε συνήθως. Η στρατηγική θα είναι σημαντική, και πιστεύω ότι θα κάνει τον αγώνα πιο συναρπαστικό από το κανονικό, επειδή θα είμαστε σε θέση να πιέσουμε για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινάμε από την pole. Το αυτοκίνητό μας έχει καλή αίσθηση εδώ, και αυτό δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Θα πιέσω στον αγώνα.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...