Silverstone το κρισιμότερο GP για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η διαφορά της Ferrari και του Fernando Alonso από την Red Bull και τον Sebastian Vettel να είναι 129 και 74 βαθμούς αντίστοιχα, αλλά στο Maranello δεν παρατάνε τη σκληρή και διαρκή προσπάθεια για ανάκαμψη και για την επιστροφή στις νίκες ύστερα από το Grand Prix της Σιγκαπούρης στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010.

Αμέσως μετά τον αγώνα, είπα ότι η μάχη για τον τίτλο γίνεται όλο και πιο δύσκολη, για να μην πω αδύνατη. Σίγουρα, αν ο Vettel κερδίζει έναν αγώνα στον οποίο πιστέψαμε ότι είχαμε πιθανότητες, τότε είσαι απογοητευμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά στην πίστα και στο εργοστάσιο για τη βελτίωση του μονοθεσίου.

Σύμφωνα με τον “El Nano”, ο πιο κρίσιμος αγώνας για τη Ferrari θα είναι το Silverstone. Πέρυσι, η αντεπίθεση της Scuderia ξεκίνησε από εκεί. Τότε, η απόδοση της F10 είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα, και ο Ισπανός ελπίζει πως το ίδιο θα γίνει και φέτος (8-10 Ιουλίου).

Ξεκάθαρα, η διαφορά στο πρωτάθλημα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς, αλλά ούτε εγώ ούτε και η ομάδα μου το κάνουμε. Έχω μιλήσει με τους μηχανικούς για τα νέα κομμάτια που θα έχουμε στο Μόντρεαλ, αλλά πάνω απ’ όλα, για τα βήματα προόδου που πρέπει να κάνουμε για το Silverstone, όταν θα είμαστε σε μια πίστα που απαιτεί πολλή κάθετη δύναμη. Εκεί θα δούμε πως πραγματικά θα κυλίσει η χρονιά για εμάς. Μέχρι τότε, θέλουμε και πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας.


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...