Hamilton: Μου ταιριάζει ο Καναδάς

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει συμμετάσχει σε 3 Grand Prix του Καναδά. Η πίστα του αρέσει πολύ και αυτό το μαρτυρούν και τα αποτελέσματά του εκεί. Έχει 3 pole positions και 2 νίκες. Επίσης, εκεί έχει πάρει την πρώτη pole position, αλλά και νίκη στην καριέρα του στη Formula 1. Ο Βρετανός δηλώνει ότι το Μόντρεαλ ταιριάζει στο επιθετικό οδηγικό του στυλ, αλλά και στην MP4-26, καθώς το βρετανικό μονοθέσιο έχει πολύ καλή πρόσφυση στην έξοδο των αργών στροφών.

Το Μόντρεαλ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για μένα. Είναι το μέρος που πήρα την πρώτη μου pole position και την πρώτη μου νίκη στη Formula 1. Πάντα τα πηγαίνω πραγματικά καλά σε αυτή την πίστα, η χάραξη φαίνεται να ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ, και πέρυσι νίκησα εκκινώντας από την pole position.

Ίσως ακόμα πιο σημαντικό, οι φίλαθλοι του Μόντρεαλ και ο καθένας που ταξιδεύει από τη Βόρεια Αμερική στην πόλη, είναι μερικοί από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι τόσο θετικοί, υποστηρικτικοί και φιλικοί. Τα ταξίδια μου στην πόλη είναι μερικές από τις αγαπημένες μου εμπειρίες στη Formula 1, και ανυπομονώ να φτάσω στο Μόντρεαλ για την φιλική υποδοχή την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή η πίστα θα πρέπει να ταιριάζει στο μονοθέσιό μας. Έχουμε έναν καταπληκτικό κινητήρα, το καλύτερο KERS και εξαιρετική πρόσφυση στις εξόδους των αργών στροφών. Συνολικά, αυτό θα πρέπει να είναι ακόμα ένα καλό Σαββατοκύριακο για μας. Στοχεύω σε ένα δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή.


[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...