Μπορεί στους δύο τελευταίους αγώνες ο Sebastian Vettel να ήταν ο νικητής, αλλά ο Paddy Lowe, τεχνικός διευθυντής της McLaren, θεωρεί πως η MP4-26 έχει καλύτερο ρυθμό από την RB7. Επίσης, ο Βρετανός τόνισε ότι έρχονται ακόμα περισσότερες και σημαντικές αναβαθμίσεις για το βρετανικό μονοθέσιο, οι οποίες θα επιτρέψουν στη McLaren να επιστρέψει στις νίκες.

Εργαζόμαστε σε έναν αριθμό πραγμάτων, τα οποία δεν θ’ αργήσουν να φανούν. Προφανώς και δεν θα αποκαλύψω τι είναι αυτά.

Ήμασταν πιο γρήγοροι από τη Red Bull στους τελευταίους δύο αγώνες σε αγωνιστικό ρυθμό, έτσι πραγματικά είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση το Σαββατοκύριακο. Είναι σαφές ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στις κατατακτήριες που πρέπει να καλύψουμε. Πως έχει αυτό το πλεονέκτημα η Red Bull, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά δουλεύουμε σκληρά στην απόδοση του ενός γύρου, και ειδικά στην απόδοση στον αγώνα, και νομίζω ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας για να κερδίσουμε αγώνες και με την εφαρμογή της σωστής στρατηγικής.

Νομίζω ότι είχαμε καλή απόδοση στο Μονακό, ειδικά στον αγώνα, και γενικά τα μονοθέσια που είναι ανταγωνιστικά στο Μονακό είναι και στον Καναδά. Ήμασταν, επίσης, γρήγοροι στην Ισπανία, σε ρυθμό αγώνα, έτσι πιστεύω ότι το αυτοκίνητο είναι ανταγωνιστικό σε όλους τους τύπους των στροφών και νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση ανταγωνιστούμε τη Red Bull και να κερδίσουμε αν μπορούμε.

Με 12 ή 13 αγώνες να απομένουν, θα έλεγα ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά το γεγονός ότι ο Sebastian και η Red Bull έχουν μεγάλη διαφορά. Αν μπορούμε να κλείσουμε τη διαφορά στις κατατακτήριες, θα μπορέσουμε να είμαστε σε καλύτερη θέση τις Κυριακές. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση για να κερδίσουμε αγώνες και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι σχετικά με την θέση μας, έστω και αν η διαφορά μπορεί να φαίνεται άσχημη όταν την κοιτάζεις ξεχωριστά.


[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: HOCH ZWEI]