Το μέλλον του Lewis Hamilton στη McLaren δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Βρετανός θα αποχωρήσει από το Woking για να χάρη του Adrian Newey και των καταπληκτικών μονοθεσίων που δημιουργεί, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θεωρούν ότι τα δεσμά του 26χρονου με τη McLaren είναι πολύ ισχυρά. Πάντως, ο Martin Whitmarsh, πρόεδρος της McLaren, δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα Independent πως ο “Billion Dollar Man” αγαπάει τη βρετανική ομάδα και θέλει να συνεχίσει να είναι μέρος της.

Θα τον ήθελα και για την επόμενη χρονιά. Ο Lewis αγαπάει την ομάδα και ξέρει ότι το μονοθέσιο είναι ικανό να κερδίσει. Κάτσαμε μαζί τις τελευταίες 10 ημέρες και μου εξήγησε το πάθος του, τον ενθουσιασμό του και την επιθυμία του να παραμείνει μέρος της ομάδας. Τον ξέρω από τότε που ήταν 11 ετών. Δε νομίζω πως θα με κοιτάξει στα μάτια και θα μου πει κάτι που δεν το εννοεί.

Ο Βρετανός αναφέρθηκε και στην φημολογούμενη συνάντηση του Hamilton με τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Christian Horner. Η απάντηση του Whitmarsh:

Η Formula 1 είναι ένα τσίρκο. Προφανώς πήγαν να δω τις μισές ομάδες στον Καναδά και 3 οδηγοί ήρθαν να δουν εμένα. Δε μιλάμε για ευκαιρίες εργασίας. Τελικά, είμαστε σε μια ψυχαγωγική επιχείρηση. Μπορώ να ταραχτώ με όλο όσα γράφονται για εμάς, αλλά είναι η επιχείρηση στην οποία είμαστε μέσα. Πρέπει να δεχθούμε ότι το άθλημα χρειάζεται μια μικρή διαμάχη.


[Πηγή: Independent | Photo Copyright: HOCH ZWEI]