Vettel: Οι σχέσεις μας με τον Webber είναι παρεξηγημένες

Σχετικά άρθρα

Γνωρίζεις ότι είμαι αρκετά δύσπιστος και αυτό είναι ένα άρθρο που και πάλι δε θα πολυπιστέψω τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Και οι πέτρες ξέρουν ότι οι σχέσεις του Sebastian Vettel με τον Mark Webber δεν είναι οι καλύτερες. Πολλά έχουν γίνει μεταξύ των δύο οδηγών της Red Bull το 2010 και το τελευταίο κρούσμα στο 2011 ήταν η εντολή που δέχθηκε από την ομάδα για να σταματήσει την πίεση που ασκούσε στον Γερμανό, στον αγώνα του Silverstone, κάτι που ο Webber αγνόησε, και αυτό τον τιμά. Ο Πρωταθλητής δηλώνει για τις σχέσεις που έχει με τον Αυστραλό:

Τελικά, δε με ενδιαφέρει ποιος είναι ο team-mate μου, εφόσον αυτός ή αυτή είναι ειλικρινής και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Πολλοί άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει τη σχέση μεταξύ του Mark και εμένα. Ακόμα και αν δεν είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Christian Horner, παραδέχθηκε ότι μια πιθανή έλευση του Lewis Hamilton μπορεί να χαλούσε την αρμονία που υπάρχει στην ομάδα. Τώρα, ο Vettel λέει γι’ αυτό:

Πολλά λέγονται, επειδή σίγουρα η αρμονία την ομάδα είναι σημαντική. Αλλά χρειάζεσαι, επίσης, δύο οδηγούς που πιέζουν ο ένας τον άλλον για να ψάχνουν συνεχώς το όριο.


[Πηγή: DPA | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα