Mercedes-Benz GLK Facelift σύντομα

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-Benz θα προχωρήσει σε facelift της GLK το οποίο θα παρουσιαστεί πιθανότατα τον επόμενο Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2012, ως μοντέλο του 2013. Μία πιθανή εναλλακτική παρουσίαση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και στο σαλόνι της Νέας Υόρκης. Οι αλλαγές θα βασίζονται στον αισθητικό τομέα και στην τεχνική ως επακόλουθο της συνεχής εξέλιξης όλων των μοντέλων του γερμανικού κολοσσού.

Ειδικότερα θα υπάρξουν αλλαγές στο μπροστινό μέρος, LED φώτα θα κοσμούν τον μπροστά διάκοσμο με μία νέα διαφορετική σχεδίαση της γρίλιας, ενώ το εσωτερικό θα διαθέτει μία νέα κεντρική κονσόλα με paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, όπως διαθέτουν αρκετά άλλα μοντέλα Mercedes.

Μηχανικά η ανανεωμένη GLK θα αναβαθμιστεί με νέους κινητήρες, παρόμοιους με αυτούς της νέας SLK απόδοσης 204 και 306 ίππων ,όσον αφορά τους βενζινοκινητήρες, ενώ λογικά θα αναβαθμιστούν και οι πετρελαιοκινητήρες όπως αρμόζει.

[Πηγή: Autoblog.it]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...