Todt: Πιθανός μελλοντικός προορισμός το Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Τα τελευταία χρόνια, το Μεξικό έχει αρχίσει να παίζει αρκετά δυνατά στο χώρο της Formula 1. Το όνομα του Carlos Slim, του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, έχει συνδεθεί με το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, καθώς ο Μεξικανός μεγιστάνας ακουγόταν για την εξαγορά της Honda και πιο πρόσφατα για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αθλήματος. Επίσης, το πιο δυνατό χαρτί για τη χώρα της κεντρικής Αμερικής είναι ο Sergio Perez.

Το τελευταίο Grand Prix στο Μεξικό είχε γίνει το 1992 και ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, τονίζει ότι είναι πιθανή η επιστροφή στην πίστα Hermanos Rodriguez.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάνω, σκοπεύω να βρεθώ στην πίστα Hermanos Rodriguez. Σήμερα, το Μεξικό είναι μια οικονομικά ισχυρή χώρα, και είμαι πεπεισμένος ότι στο μέλλον είναι πιθανό. Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες κοστίζουν. Υπάρχουν, επίσης, ορισμένα κριτήρια για να πάρει έγκριση, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει “πόλεμος” με τους υποψήφιους νέους προορισμούς. Πολλές είναι οι χώρες που θέλουν να μπουν στη Formula 1, έτσι είναι λογικό κάποιες πίστες να δώσουν τη θέση τους σε άλλες, ελπίζω καλύτερες…

[Πηγή: europapress | Photo Copyright: Wikipedia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα