Teaser Video: Porsche 911 2012 στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

Πραγματικά το τμήμα marketing της Porsche δεν το καταλαβαίνω. Ενώ οι επίσημες φωτογραφίες της νέας 911 έχουνε διαρρεύσει στο internet εδώ και 1 εβδομάδα σχεδόν, αυτή συνεχίζει και μας δίνει νέο teaser video της 911. Αυτή τι φορά βλέπουμε τη νέα 911 να δοκιμάζεται στα χιόνια.

Μηχανικά ξέρουμε ότι η έκδοση Carrera S φορά έναν 3.8-λίτρων άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 400 άλογα. Η Carrera θα φορά τον 3.4-λίτρων κινητήρα της Boxster S, ο οποίος θα αποδίδει 350 άλογα. Η Carrera Turbo θα φορά τον ίδιο κινητήρα με την S αλλά θα φημολογείται ότι θα αποδίδει 550 άλογα.

Θα υπάρχουν δύο κιβώτια διαθέσιμα της ZF, ένα 7-τάχυτο μηχανικό και ένα 7-τάχυτο αυτόματο PDK. Θα είναι κατά 6.35 εκατ. φαρδύτερη με το μετατρόχιο να μεγαλώνει κατά 10 εκατ. Η υβριδική έκδοση θα έχει ακόμη μεγαλύτερο μετατρόχιο για να χωρέσει ο ηλεκτροκινητήρας και θα παρουσιαστεί το 2016. Θα είναι κατά 12-15% αποδοτικότερη στη κατανάλωση καυσίμου. Η έκδοση Carrera πατά πάνω σε 19″ ζάντες στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ η Carrera S 20″.

Λογικά η επίσημη παρουσίαση της δεν θα αργήσει, λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το δελτίο τύπου.

[Πηγή: Porsche]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...