Πραγματικά το τμήμα marketing της Porsche δεν το καταλαβαίνω. Ενώ οι επίσημες φωτογραφίες της νέας 911 έχουνε διαρρεύσει στο internet εδώ και 1 εβδομάδα σχεδόν, αυτή συνεχίζει και μας δίνει νέο teaser video της 911. Αυτή τι φορά βλέπουμε τη νέα 911 να δοκιμάζεται στα χιόνια.

Μηχανικά ξέρουμε ότι η έκδοση Carrera S φορά έναν 3.8-λίτρων άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 400 άλογα. Η Carrera θα φορά τον 3.4-λίτρων κινητήρα της Boxster S, ο οποίος θα αποδίδει 350 άλογα. Η Carrera Turbo θα φορά τον ίδιο κινητήρα με την S αλλά θα φημολογείται ότι θα αποδίδει 550 άλογα.

Θα υπάρχουν δύο κιβώτια διαθέσιμα της ZF, ένα 7-τάχυτο μηχανικό και ένα 7-τάχυτο αυτόματο PDK. Θα είναι κατά 6.35 εκατ. φαρδύτερη με το μετατρόχιο να μεγαλώνει κατά 10 εκατ. Η υβριδική έκδοση θα έχει ακόμη μεγαλύτερο μετατρόχιο για να χωρέσει ο ηλεκτροκινητήρας και θα παρουσιαστεί το 2016. Θα είναι κατά 12-15% αποδοτικότερη στη κατανάλωση καυσίμου. Η έκδοση Carrera πατά πάνω σε 19″ ζάντες στον στάνταρ εξοπλισμό ενώ η Carrera S 20″.

Λογικά η επίσημη παρουσίαση της δεν θα αργήσει, λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το δελτίο τύπου.

[Πηγή: Porsche]