Video: Audi R8 GT Spyder

Σχετικά άρθρα

H Audi έδωσε ακόμη ένα promo video για το R8 GT Spyder το οποίο θα το παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη. Στο νέο video μας μιλά ο Hans-Joachim Radde, επικεφαλής της Quattro Gmbh. Να σου θυμίσω ότι το ανοικτό R8 φορά τον V10 FSI 5.2-λίτρων που αποδίδει 560 άλογα με 540 Nm ροπής. Χάρη στην εκτενή χρήση carbon CFRP εξωτερικά, και GFRP (glass fiber-reinforced polymer) στο εσωτερικό, το supercar ζυγίζει 85 κιλά λιγότερα (1.640 κιλά) και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.8 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 317 χλμ/ώρα, όπου ανέρχεται η τελική του. Μοναδικό κιβώτιο το 6-τάχυτο αυτόματο R tronic με δύο προγράμματα λειτουργίας.

Στιλιστικά το αυτοκίνητο διαθέτει ματ γρίλια τιτανίου, ίδιου χρώματος ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 235/35 μπροστά 295/30 πίσω, carbon μπροστά splitter, πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο carbon διαχύτη, 2 τεράστιες απολήξεις των εξατμίσεων, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ματ carbon πλαϊνούς καθρέπτες και carbon αεροτομή. Η υφασμάτινη οροφή ανοιγοκλείνει σε 19 δεύτερα ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με 50 χλμ/ώρα.

Η τιμή του ξεκινά από τις 207.800 ευρώ στη Γερμανία με την παραγωγή να περιορίζεται στις 333 μονάδες.

[Πηγή: ΥouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...