O Sam Michael στην Vodafone McLaren Mercedes

Σχετικά άρθρα

Δε πέρασε πολύς καιρός μετά την ανακοίνωση της Williams ότι ο Sam Michael δε θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και ο έμπειρος τεχνικός βρήκε νέα στέγη για να εφαρμόσει τις γνώσεις και την εμπειρία του. Η Vodafome McLaren Mercedes δια στόματος του της προέδρου της Martin Whitmarsh δήλωσε τα εξής:

Μιλώντας εκ μέρους όλων μας στη Vodafone McLaren Mercedes, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω Sam ως σημαντικό ανώτερο στέλεχος στην αγωνιστική ομάδα μας. Θα φέρει μαζί του ένα πολύτιμο μείγμα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο pitwall μας, και θα εμπλουτίσει επίσης τις τεχνικές διαχείρισης που παρέχουμε για τους οδηγούς μας. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει πολύ καλά με τη τεχνική ομάδα μας, η οποία πιστεύω ακράδαντα, θα γίνει τώρα η ισχυρότερη της Formula 1.

Ο Sam Michael με τη σειρά του αναφέρει:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος τη Vodafone McLaren Mercedes. Είμαι αγωνιστής ολόκληρη τη ζωή μου και γνωρίζω ότι η McLaren είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών στη Formula 1. Γνωρίζω ήδη και σέβομαι πολλά από τα ανώτερα τεχνικά μέλη της ομάδας, και με το να γίνομαι και εγώ μέλος του ήταν κάτι που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για την νέα μου θέση.

Επίσης έχω μεγάλο θαυμασμό για τους Lewis και Jenson και τους θεωρώ από τους καλύτερους οδηγούς, και ως εκ τούτου είναι ένα τεράστιο προνόμιο να είμαι σε θέση να συνεργαστώ μαζί τους.

Περάσει τα 11 σεζόν με WilliamsF1, έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις, και πραγματικά τους ευχόμαστε το καλύτερο. Στο εγγύς μέλλον, ωστόσο, επικεντρώνομαι στην Vodafone McLaren Mercedes, με στόχο να διασφαλίσω ότι η ομάδα θα σνεχίσει τις επιτυχίες και με περισσότερες νίκες.

Ο Sam Michael θα ενταχθεί στην ομάδα ως αγωνιστικός διευθυντής από το 2012 και μετά με ευθύνη την ανάπτυξη και τη διαχείριση των εργασιών της ομάδας στη πίστα.

Να θυμίσω ότι ο Sam Michael βρίσκεται για 18 συναπτά χρόνια στο χώρο, ο οποίος μετά τις σπουδές του δούλεψε στην ομάδα της Lotus το 1993, μετά εντάχθηκε στη Jordan το 1995. Το 2001 εντάχθηκε WilliamsF1 ως αρχιμηχανικός Επιχειρήσεων, έγινε Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας το 2004 και διευθυντής της εταιρείας το 2008.

[Πηγή: Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...