Ετοιμάζεται η Mercedes SLS AMG Black Series

Σχετικά άρθρα

Και μόνο που το φαντάζομαι το θέλω. Η Mercedes ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει την Black Series έκδοση της SLS AMG. Αυτό βγήκε από το στόμα του Tobias Moers, διευθυντή ανάπτυξης της Mercedes-AMG GmbH σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Motor Trend. Ο Moers δήλωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουνε την Black Series της SLS χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Οι φήμες πάντως μιλούν ότι η έκδοση θα αποδίδει κοντά στα 608 άλογα και 677 Nm ροπής, προερχόμενα από την βελτιωμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού V8 6.3-λίτρων κινητήρα.

Ο Tobias αποκάλυψε επίσης ότι η αγωνιστική SLS AMG GT3 (φωτό) δεν θα πωλείται στην Αμερική ενώ σε ότι αφορά την SLS AMG E-Cell, η οποία θα περάσει στη παραγωγή το 2013, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα πωλείται στην Αμερική.

Mercedes SLS AMG GT3

[Πηγή: Motor Trend]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...