Η νέα Chevrolet Corvette C7 θα έχει 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και pushrod V8 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η αρχή με το 7-τάχυτο  χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έγινε με τη νέα 911 και ήταν δεδομένο ότι την επιλογή αυτή θα την ενστερνιστούν και άλλοι κατασκευαστές. Σύμφωνα με το Inside Line, το οποίο επικαλείται έμπιστη πηγή χωρίς να την κατονομάζει, η νέα Chevrolet Corvette C7 η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013, ως μοντέλο του 2014, θα είναι διαθέσιμη με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο λόγος προφανής, να μειωθεί η κατανάλωση αλλά και να πετύχουν με τις πρώτες 6 σχέσεις κοντύτερο γρανάζωμα.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νέα Corvette θα είναι διαθέσιμη και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων τοποθετημένο στο κέντρο. Η General Motors σκοπεύει να κάνει τη νέα Corvette ένα παγκόσμιας κλάσης αυτοκίνητο με την κατασκευή της να γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky και σχεδιαστικά θα μοιάζει πολύ το πρωτότυπο Stingray concept που συμμετείχε στην 2η ταινία των Transformers, Revenge of the Fallen. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

[Πηγή: InsideLine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...