Newey: Η RB8 θα τους καταπλήξει όλους

Σχετικά άρθρα

Πολλοί (ομάδες, οδηγοί και οπαδοί) έχουν ξεγράψει το 2011, και περιμένουν το 2012, μπας και μπορέσουν να… βγάλουν τα κέρατα από τους “ταύρους”. Πριν από 2,5 περίπου χρόνια, η Red Bull είχε αρχίσει να ανεβαίνει στην κορυφή της Formula 1, έχοντας κατασκηνώσει εκεί τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ομάδες και οι τεχνικοί κάνουν ό,τι μπορούν για να καταφέρουν να δημιουργήσουν αυτοκίνητα που θα είναι ικανά να νικήσουν τους Αυστριακούς. Κάτι το οποίο, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ο λόγος είναι προφανής. Ο Adrian Newey! Ο guru της αεροδυναμικής και επικεφαλής σχεδίασης της Red Bull Racing έχει άγριες διαθέσεις για το 2012 και την RB8. Ξέρουμε από τώρα ότι η RB8 θα είναι ταχύτατο μονοθέσιο, αλλά ο ανταποκριτής της Turun Sanomat, Heikki Kulta, αναφέρει:

Ο Newey αποκάλυψε ότι η RB8 της επόμενης σεζόν θα τους καταπλήξει όλους. Όταν ρωτήθηκε για το τι θα είναι τόσο καταπληκτικό, μου απάντησε ότι αν το αποκάλυπτε τώρα, δε θα ήταν έκπληξη.

Ο αγωνιστικός σύμβουλος της ομάδας, Helmut Marko, είπε για τη νέα σεζόν:

Ό,τι μαθαίνουμε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το νέο μονοθέσιο του 2012. Θέλουμε να επανέλθουμε με ένα σαφές προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Ο Christian Horner, αγωνιστικός διευθυντής της RBR, θεωρεί ότι οι Ferrari και McLaren έχουν ενωθεί για να σταματήσουν την κυριαρχία της ομάδας του.

Οι Ferrari και McLaren ήταν ορκισμένοι εχθροί εδώ και 20 χρόνια, αλλά τώρα είναι ενωμένοι εναντίον μας.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...