Η Volkswagen θα παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα στην έκθεση του Los Angeles

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακοίνωσε ότι στη έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο, θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα παραγωγής τα οποία θα πωλούνται στην παγκόσμια αγορά και μέχρι στιγμής δεν έχουνε παρουσιαστεί πουθενά, ούτε σε μορφή πρωτότυπου, σε κάποια έκθεση.

Το ένα από τα δύο μοντέλα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι η cabrio έκδοση του νέου Beetle αλλά τι θα είναι το δεύτερο, παραμένει ακόμη ασαφές. Οι φήμες θέλουν να είναι το νέο Golf ή το νέο Passat CC ή κάποια νέα cross έκδοση των μοντέλων που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Προσωπικά δεν νομίζω η VW να παρουσιάσει το νέο Golf πρώτα στην Αμερικάνικη αγορά. Πιθανότερο το βλέπω να παρουσιάζεται σε κάποια έκθεση στην Ευρώπη μέσα στο 2012.

Όπως και να έχει, η έκθεση ανοίγει τις πύλες στις 16 του Νοέμβρη οπότε δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί.

[Πηγή: Kicking Tires]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr