Συμφιλιώθηκαν οι Hamilton και Massa!

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton και Felipe Massa, δύο οδηγοί που με τις μάχες τους, τις συγκρούσεις τους, τα λόγια τους και τη συμπεριφορά τους άφησαν το στίγμα τους στη σεζόν που μόλις χθες τελείωσε. Μάχη μεταξύ τους είχαν και στη Βραζιλία, ωστόσο τα προβλήματα στο κιβώτιο του Hamilton δεν επέτρεψε στον Βρετανό να προσπεράσει τον Βραζιλιάνο, καθώς γνώρισε την 3η του εγκατάλειψη για φέτος, ενώ πιο πριν, το πρόβλημα δεν του επέτρεπε να πάει από τη μία ταχύτητα στην άλλη όπως ήθελε.

Για να επιστρέψουμε στην κόντρα που υπάρχει εδώ και μήνες μεταξύ τους, φαίνεται πως αυτή έχει τελειώσει! Κι όμως, είναι δυνατό! Πώς έγινε αυτό; Λοιπόν, ο 30χρονος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, βρισκόμενος στο motorhome της Ferrari. Ο Hamilton πήγε στο σημείο και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν! Έπειτα απ’ αυτό, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 δήλωσε:

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους οδηγούς, κι ελπίζω να έχουν όλοι έναν καλό χειμώνα. Ήταν ωραίο να έχουμε μια όμορφη συζήτηση με τον Felipe μετά από τον αγώνα. Τον σέβομαι πολύ και ήδη ανυπομονώ να τον ανταγωνιστώ την επόμενη χρονιά.

Φυσικά, δηλώσεις για το θέμα έκανε κι ο οδηγός της Scuderia:

Χάρηκα που ο Lewis ήρθε εδώ για να με δει. Ήταν μια πολύ ευγενική χειρονομία εκ μέρους του.

Ο Πρόεδρος της McLaren, Martin Whitmarsh, μίλησε για το θέμα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του “Billion Dollar Man”:

Ακόμα και σ’ αυτόν τον αγώνα είχαμε μαγνητική έλξη μεταξύ του Lewis και του Felipe, η οποία, κάποιες φορές, δεν πήγε καλά. Μερικές φορές, πιστέψαμε ότι θα συνέβαινε ξανά. Στην πραγματικότητα, ο Lewis δεν είχε την 7η σχέση σ’ εκείνο το σημείο, έτσι παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ ταχύτερος, το να τον περάσει ήταν μια μεγάλη πρόκληση.

Έτσι, ήταν ωραίο να το βλέπουμε αυτό, τον Lewis και τον Felipe ν’ αγκαλιάζονται. Ελπίζουμε ότι η ιστορία θα τελειώσει και θα έχουμε μια εξαιρετική μάχη για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο χαρούμενος είναι κι ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali.

Χάρηκα πολύ όταν είδα σήμερα τον Lewis Hamilton να έρχεται και ν’ αγκαλιάζει τον Felipe. Ήταν μια όμορφη χειρονομία, και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Ας ελπίζουμε το 2012 να βλέπουμε καθαρές μάχες μεταξύ τους.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: REUTERS/Umit Bektas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr