Hamilton και McLaren θέλουν ν’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα, η McLaren ανανέωσε το συμβόλαιο του Jenson Button μέχρι και το 2014. Ο 31χρονος μαζί με τον Lewis Hamilton αποτελούν, ίσως, το καλύτερο οδηγικό δίδυμο της Formula 1, και η McLaren θέλει να διατηρήσει το δίδυμο αυτό για μερικά ακόμα χρόνια. Επίσης, είναι η ομάδα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον πλανήτη, αφού από τα 13 του, ο Ron Dennis τον είχε υπό την προστασία του. Το ίδιο δηλώνει πως θέλει και ο Πρωταθλητής του 2008. Το συμβόλαιό του λήγει το 2012 και δεν έχει πρόβλημα να το ανανεώσει, αν και δε βιάζεται να το κάνει.

Έχουμε μιλήσει με τον Martin για την ανανέωση, έτσι ξέρω ότι θα γίνει κάποια στιγμή, και θα πιστεύω ότι θα συζητήσουμε το θέμα. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Όμως, δεν βιάζομαι να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τη δέσμευσή μου με την ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε οτιδήποτε.

Η 5η σεζόν του Βρετανού στη Formula 1 ήταν η χειρότερη του, και επισημαίνει ότι επικεντρώνεται στη νέα σεζόν και στο πώς θα επανέλθει στην κανονική, γι’ αυτόν, απόδοση, η οποία είναι, σίγουρα, κορυφαία.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι να επανέλθω εκεί που πρέπει να είμαι, πίσω στην καλή μου απόδοση, πίσω στις νίκες, πίσω στο ν’ απολαμβάνω τη ζωή και τη χρονιά. Νομίζω ότι θα επιστρέψω, θα γίνω καλύτερος, και θέλω να συνεχίσω δυναμικά.

Αγάπη προς τον “Billion Dollar Man” εκφράζει και η McLaren, μέσω του Προέδρου της, Martin Whitmarsh.

Υπάρχει βαθιά αγάπη μεταξύ μας, και είμαι σίγουρος ότι αυτή η σχέση θα συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα βρούμε έναν τρόπο να κινηθούμε προς τα εμπρός τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας πάρα πολύ καλός οδηγός και θα κερδίσει πολλούς ακόμα αγώνες για τη McLaren.


[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα