Παρατείνει την προθεσμία για το Austin ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Κανείς δε γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα γίνει με το Grand Prix στο Austin του Texas των ΗΠΑ. Ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, είχε δώσει προθεσμία στους διοργανωτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν, με αποτέλεσμα ο Βρετανός να τους δώσει προθεσμία μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορέσουν να μπουν και πάλι στο πρόγραμμα του 2012.

Όλα δείχνουν ότι δε θα έχουμε αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2012, παρ’ όλα αυτά ο Ecclestone λέει τα δικά του.

Η προθεσμία πέρασε, χωρίς να γίνει τίποτα. Έτσι, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Πρέπει να πάρουν μερικά χρήματα κι ένα στυλό… το συντομότερο δυνατό. Ξέρουν πολλοί καλά. Οι προθεσμίες είναι τρομερές, διότι οι άνθρωποι πάντα αποφασίζουν στο τέλος. Όμως, αν δεν υπογράψουν πριν από τη συνάντηση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας.

Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύονται να διευθετήσουν την οικονομική πλευρά. Προσπαθούν να το κάνουν. Θα είναι απώλεια για όλους. Θέλουν να γίνει ο αγώνας, αλλά θα δούμε αν θα γίνει ή όχι.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, ο 81χρονος θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Grand Prix μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Bernie θα έχει συνάντηση με του ανθρώπους του Austin, και ελπίζω να βρεθεί μία λύση. Αν δεν πάμε εκεί, όλοι θα στεναχωρηθούμε.


[Πηγή: GMM, Associated Press | Photo Copyright: Tom Pennington/Getty Images for Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα