Lopez: Πολύ σημαντικός ο Raikkonen για τη Renault

Σχετικά άρθρα

Το 2011, μαζί με τον Robert Kubica, απουσίασε κι ένα οδηγός-ηγέτης για τη Renault. Ο Πολωνός ήταν πεντακάθαρα ο νούμερο ένα οδηγός της ομάδας, καθώς ήταν ο μόνος που μπορούσε να πάρει τα μέγιστα από το μονοθέσιο, όπως φάνηκε το 2010 με την R30. Τον ηγέτη αυτό θέλει να βρει με την έλευση του Kimi Raikkonen, ο οποίος έχει την ταχύτητα, αλλά θα πρέπει να δούμε πόση όρεξη και διάθεση έχει, διότι είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Ο Gerard Lopez, μεγαλομέτοχος της Renault, τονίζει ότι ο Φινλανδός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων στο Enstone ν’ ανέβουν ξανά στη κορυφή.

Αποφασίσαμε ότι ήταν η σωστή απόφαση να φέρουμε τον Kimi στην ομάδα. Θα πρέπει να κοιτάμε το μέλλον όσον αφορά τις επιδόσεις, και, ανεξάρτητα από το πόσο ανταγωνιστικό είναι το μονοθέσιο, πρέπει να έχεις έναν καλό οδηγό. Ο Kimi έχει αποδείξει ότι είναι από τους ταχύτερους οδηγούς.

Όσον αφορά τα κίνητρα, νομίζω ότι έχει τα περισσότερα από ποτέ. Όσοι περισσότεροι ρωτούν για τα κίνητρά του, τόσο το καλύτερο, καθώς αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρα. Είναι πολύ σημαντικό βήμα, ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στη Formula 1. Ο Raikkonen είναι γρήγορος. Νομίζω ότι θα ταιριάξει καλά με τον τρόπο που λειτουργούμε. Είναι ένα καλό μέρος γι’ αυτόν.


[Πηγή: Lotus Renault GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...