Hamilton: Άδικη η κριτική προς το management μου

Σχετικά άρθρα

Έντονη κριτική έχει ασκηθεί στην εταιρεία που έχει αναλάβει το management του Lewis Hamilton, η XIX Entertainment, εταιρεία που διευθύνει ο Simon Fuller. Τελευταίος ήταν ο Bernie Ecclestone, ο οποίος χαρακτήρισε “καταστροφή” αυτό που συνέβη για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2008. Η απάντηση δεν είναι έκπληξη και έρχεται από τον ίδιο τον Βρετανό, καθώς το ζήτημα αφορά τη δική του απόδοση.

Ο 26χρονος πιστεύει ότι η κριτική αυτή που ασκείται είναι άδικη, ενώ επισημαίνει ότι ο ίδιος επέλεξε να είναι μόνος του σε κάποιους από τους φετινούς αγώνες.

Νομίζω ότι φέτος η XIX έχει δεχθεί τεράστια κριτική, η οποία είναι πολύ άδικη, διότι πολλά έχουν να κάνουν με ‘μένα, φταίω εγώ, πραγματικά. Ήθελαν να είναι εδώ σε κάθε αγώνα, δεν ήταν, αλλά υπήρχε η υποστήριξή τους. Το ελέγχω, και αποφάσισα να μην τους έχω σε κάθε αγώνα, καθώς ήθελα να είμαι μόνος μου σε μερικούς αγώνες.

Ο “Billion Dollar Man” τονίζει, επίσης, ότι το 2012 θα είναι σε κάθε αγώνα δίπλα του.

Στο μέλλον, θα τους έχω σε κάθε αγώνα. Ωστόσο, έχουν δεχθεί αρνητική κριτική και ακόμα με υποστηρίζουν. Ποτέ δεν είχαν καμία επίδραση στο πώς χειρίζομαι τις καταστάσεις. Όλες οι αποφάσεις είναι δικές μου.

Επιπλέον, ο οδηγός της McLaren υπογραμμίζει ότι θα τους χρησιμοποιήσει περισσότερο, προκειμένου να πάρει το μέγιστο από αυτή τη συνεργασία.

Φέτος, δε χρησιμοποίησα όλους τους πόρους στο μέγιστο. Ήταν εκεί για να βοηθήσουν, και δεν τους χρησιμοποίησα όταν τους χρειάστηκα. Όμως, ξέρω ότι προχωράμε και ότι θα είναι μια επιτυχημένη φιλική και εταιρική σχέση. Νομίζω ότι είναι φανταστικό.

Πρόσφατα, είχα γεύμα με τον Simon στη Νέα Υόρκη και ήταν πολύ ωραίο. Πραγματικά, είναι φανταστικός τύπος. Θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από την απόφαση που πήρα, διότι έχω μερικούς τρομερούς ανθρώπους γύρω μου και, πραγματικά, ανυπομονώ για το μέλλον.


[Πηγή: Daily Mail | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...