Renault: Ο Raikkonen θα χρειαστεί χρόνο

Σχετικά άρθρα

Ακόμα και η Renault παραδέχεται ότι ο Kimi Raikkonen θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν ν’ αποχωρήσει από τη Formula 1. Το συμβόλαιο του “Iceman” έχει ισχύ για δύο χρόνια, και η βρετανική ομάδα, μέσω του Dany Bahar, CEO του Lotus Group, τονίζει ότι θα δώσουν το χρόνο που, ίσως, χρειαστεί ο 32χρονος.

Σίγουρα, είναι σαν ένα τυχερό παιχνίδι με τον Kimi. Ίσως να πάρει δύο χρόνια, αλλά έχουμε τον χρόνο για τον Kimi. Είτε πάρει 3 ημέρες, είτε πάρει 6 αγώνες, είτε πάρει 20 αγώνες, μένει να το δούμε. Το σημαντικό είναι ότι βελτιώνεται σταθερά. Όσο γίνεται αυτό, μπορούμε να του δώσουμε χρόνο. Ξέρει τι κάνει και τι περιμένουμε από αυτόν. Πιστεύω ότι θα πάρει τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά.

Ο Bahar μίλησε, επίσης, και για τον πρόσφατο τραυματισμό του, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό.

Είναι μέρος της δουλείας μας να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα, ο Kimi το κάνει μόνος του. Μου αρέσουν αυτοί οι χαρακτήρες. Ήταν άτυχος που χτύπησε, αλλά αυτά έχει η ζωή. Ο Kimi είναι Kimi, και είναι δύσκολο να αλλάξει ο τρόπος που ζει. Δε χρειάζεται ν’ ανησυχούμε.

[Πηγή: Reuters, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...