Πιθανή επιστροφή της Αργεντινής από το 2014

Σχετικά άρθρα

Την επιστροφή της στη Formula 1 σκέφτεται η Αργεντινή. Η τελευταία φορά που είδαμε Grand Prix στην ισπανόφωνη χώρα ήταν το 1998, ωστόσο είναι πιθανή η επιστροφή της από το 2014. Ο John Rhodes, Αναπληρωτής Διευθυντής της Populous, εταιρεία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Velociudad SpeedCity Circuit, υπογραμμίζει πως έχουν βάλει τα δυνατά τους, προκειμένου να κατασκευάσουν μία πίστα υψηλού επιπέδου.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που συμβάλουμε, με το σχεδιασμό μας, στο να δημιουργήσουμε έναν νέο προορισμό για τη Formula 1, το οποίο είναι οικονομικός καταλύτης για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια των τελευταία 5 ετών, έχουμε αναπτύξει τεχνολογία, λογισμικό, αλλά και τεχνικές σχεδίασής με τη χρήση προσομοιωτών, ώστε να δοκιμάσουμε τη νέα πίστα. Αυτές οι τεχνικές έχουν δημιουργήσει ένα προκλητικό κύκλωμα μέσης ταχύτητας σε μια έκταση 63 εκταρίων.


[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...