Γι’ άλλη μια φορά, οι φήμες “ταρακουνούν” τη θέση του Felipe Massa στη Ferrari. Αυτή τη φορά, έρχονται από το γερμανικό Auto Motor und Sport, το οποίο γράφει ότι υπάρχουν συζητήσεις για ενδιαφέρον της Scuderia για τον Adrian Sutil, ο οποίος πρόσφατα έχασε τη θέση του στη Force India. Από την ινδική ομάδα δε γίνεται κανένας λόγος για το Γερμανό.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν φήμες για υπογραφή του Robert Kubica με τη Ferrari για το 2013, ενώ άλλοι λένε ότι θα κάνει δοκιμές με την ιταλική ομάδα την άνοιξη του νέου έτους. Επιπλέον, ο Sutil έχει συζητήσεις με τη Williams γι’ αντικατάσταση του Rubens Barrichello, με τους Βρετανούς να θέλουν διετή συμφωνία, σε αντίθεση με τον 28χρονο που θέλει να είναι ελεύθερος στο τέλος του 2012.

Ξαναγράφω ότι το 2012 θα είναι η πιο καθοριστική χρονιά για την καριέρα του Massa, αν δεν έχει χάσει ήδη τη θέση του στη Scuderia για το 2013. Όλο το 2011, ο Βραζιλιάνος δεν ανέβηκε ούτε μία φορά στο βάθρο. Ο τελευταίος οδηγός της Ferrari που το έκανε αυτό ήταν ο Ivan Capelli από το 1992. Θα υπάρξει, αυτή τη φορά, διάψευση από πλευράς Ιταλών, μέσω της στήλης The Horse Whisperer, ή έχουν βαρεθεί να διαψεύδουν κάθε λίγο και λιγάκι όσα ακούγονται και γράφονται για τον 30χρονο;

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo Copyright: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Getty Images]