Alonso: Αέρας αυτοπεποίθησης στην ομάδα

Σχετικά άρθρα

Εντάξει, δεν νομίζω να έχει μείνει άτομο από το Maranello που να μην έχει δηλώσει ότι όλα στη Scuderia είναι διαφορετικά εν όψει 2012. Συνεχώς διαβάζουμε δηλώσεις περί αλλαγής στη Ferrari, ενώ οι τελευταίες βγαίνουν από το στόμα του Super Star της ομάδας, Fernando Alonso. Ο Ισπανός τονίζει ότι υπάρχει αέρας αυτοπεποίθησης στην ομάδα του, ωστόσο ξέρει ότι είναι νωρίς για να μιλάμε για επιστροφή στην κορυφή.

Αυτό τον καιρό, είσαι πάντα αισιόδοξος, αλλά πρέπει να περιμένουμε για την έναρξη της σεζόν, ώστε να δούμε πού πραγματικά είμαστε. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε καλή αίσθηση στο Maranello και αέρας αυτοπεποίθησης γι’ αυτό. Θέλουμε να γευτούμε ξανά τη νίκη.

Ο “El Nano” επανέλαβε, επίσης, την αλλαγή φιλοσοφίας της Ferrari, καθώς οι Ιταλοί θα είναι πιο επιθετικοί στο σχεδιασμό του νέου μονοθεσίου, κάτι στο οποίο βοηθούν και οι αλλαγές στο τεχνικό τμήμα.

Την περασμένη άνοιξη, κάναμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη δομή του τεχνικού μέρος της ομάδας, και τώρα έχουμε υιοθετήσει μια νέα προσέγγιση, λιγότερη συντηρητική, στο σχεδιασμό του νέου μονοθεσίου. Η φιλοσοφία γύρω από το αυτοκίνητο του 2012 είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι το 2011, ειδικά σε κάποιους τομείς, όπως η ανάρτηση και η αεροδυναμική.

Φέτος, η ιταλική ομάδα έχει δεχθεί κριτική από τα ΜΜΕ, διότι μας έχει συνηθίσει για 3 σερί σεζόν να μην μπορεί να σχεδιάσει ένα κορυφαίο μονοθέσιο. Στο θέμα αυτό αναφέρεται και ο Ferni.

Ξέρουμε ότι η Ferrari είναι επιβαρυμένη με την προσδοκία της νίκης, αν δε συμβεί αυτό. Το χειμώνα, οι εφημερίδες έγραφαν πώς μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση, τη στιγμή που οι άλλοι ψάχνουν για αναφορές από τα media. Αυτό είναι κάτι που κάνει τη Ferrari να διαφέρει από τις άλλες ομάδες.

Τέλος, ο 30χρονος ξέρει ότι η Red Bull μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο υπογραμμίζει πως η δική του ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερα περιθώρια από τους Αυστριακούς.

Είναι ώρα να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε 100% έτοιμοι για την επόμενη σεζόν, την οποία περιμένω πολύ πιο “κλειστή”. Η Red Bull θα είναι πολύ δυνατή, αλλά θεωρώ ότι έχουν λιγότερα περιθώρια για βελτίωση απ’ ό,τι εμείς, καθώς ήμασταν αρκετά μακριά φέτος.


[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα