Alonso: Καλώς ορίζω τον Kimi

Σχετικά άρθρα

Δύο οδηγοί που έχουν δώσει πολλές μάχες στο παρελθόν. Δύο οδηγοί που ο ένας έχει πάρει παγκόσμιο πρωτάθλημα από τον άλλον. Δύο οδηγοί κορυφαίου επιπέδου. Ο λόγος για τους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen. Ο Ισπανός δεν είχε μιλήσει στο παρελθόν για την επιστροφή του Φινλανδού στη Formula 1, ωστόσο είναι κάτι που κάνει τώρα. Ο “El Nano”, που πήρε τη θέση του “Iceman” στη Ferrari το 2010, καλώς ορίζει τον 32 χρονο πίσω στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη.

Τον καλώς ορίζω πίσω. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, ένας από τους οδηγούς με το μεγαλύτερο ταλέντο στο grid, έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ένα υπέροχο άτομο. Είναι ευχαρίστησή μου να τρέχω δίπλα του. Δεν τον συγκρίνω με κανέναν, αλλά δεν είναι το ίδιο να ξεκινάς τον αγώνα και να φτάσεις στην πρώτη στροφή έχοντας δίπλα σου τον Kimi Raikkonen από το να έχεις έναν πρωτοεμφανιζόμενο. Η μάχη με Πρωταθλητές είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα και περισσότερη ασφάλεια.

Θα δούμε κάποια μάχη μεταξύ των δυο, ή τα μονοθέσιά τους θα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας;

[Πηγή: PVM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...