Σχεδόν βέβαιη η επιστροφή της Γαλλίας, αλλά θέλουμε να επιστρέψει;

Σχετικά άρθρα

Δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις ξαφνική είδηση, διότι το θέμα έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Η επιστροφή της Γαλλίας στη Formula 1 είναι όλο και πιο πιθανή. Αυτή τη φορά, ο αρμόδιος για τις προσπάθειες των Γάλλων, Gilles Dufeigneux, που έχει λάβει εντολή από τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Francois Fillon, επισημαίνει ότι τα πράγματα βαίνουν σε καλό δρόμο, ενώ δεν κρύβει την αισιοδοξία του για θετική έκβαση.

Τα πράγματα κινούνται σε πολύ καλό δρόμο. Όλοι οι δείκτες είναι πράσινοι τώρα, ή θα είναι σύντομα. Η τωρινή μου διάθεση εκφράζεται μέσα από 3 λέξεις: αισιοδοξία, σύνεση, ταπεινοφροσύνη. Έχουμε μπει στο στάδιο της ολοκλήρωσης, και μπορούμε να πούμε ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πολύ γρήγορα, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο.

Θέλουμε, όμως, πραγματικά, να επιστρέψει η Γαλλία; Αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρξει εναλλαγή κάθε χρόνο με το Spa, οπότε θα βλέπουμε Grand Prix στην καταπληκτική αυτή πίστα κάθε δύο χρόνια. Επιπλέον, η πίστα-φαβορί που θα φιλοξενεί το Γαλλικό Grand Prix είναι το Paul Ricard, ιδιοκτησία του Bernie Ecclestone.

[Πηγή: Nice-Matin, via: GMM | Photo Copyright: HOCH ZWEI / Michael Kunkel]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα