Massa: Μπορώ να νικήσω τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Αν και είμαι αντίθετος με τέτοιες δηλώσεις, είμαι “υποχρεωμένος” να τις γράφω. Όλοι ξέρουμε ότι το 2012 θα κρίνει το μέλλον του Felipe Massa και την παραμονή του στη Ferrari. Έχω γράψει πολλές φορές ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να βελτιωθεί πολύ, αν θέλει να κρατήσει τη θέση του στη Scuderia. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν και πόσο θα βελτιωθεί. Αυτό που μπορώ να καταλάβω, όμως, είναι ότι ο 30χρονος είναι αποφασισμένος για τη νέα σεζόν, ακόμα να νικήσει και τον Fernando Alonso!

Είμαι πεισμένος ότι μπορώ ν’ ανταγωνιστώ τον Alonso. Στις πίστες που δεν υπήρχε σημαντική φθορά των ελαστικών, η διαφορά φαινόταν μεγαλύτερη με το οδηγικό μου στυλ. Έτσι, επιστρέφοντας μ’ ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, όπως είχαμε για πολλά χρόνια, αυτή η διαφορά δε θα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παλέψω εναντίον του Fernando, όχι μόνο να κάνουμε τους ίδιους χρόνους, αλλά να κάνω καλύτερους χρόνους απ’ ό,τι εκείνος, έτσι να είναι ταχύτερος απ’ αυτόν.

Και αφού μπορεί να νικήσει τον Alonso, γιατί να μη σκέφτεται και τον τίτλο;

Σκέφτομαι το πρωτάθλημα, οπότε, φυσικά, πρέπει να έχεις ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την αρχή. Αν σε 5 ή 6 αγώνες δεν πάρεις τ’ αποτελέσματα που θέλεις, τότε είναι δύσκολο ν’ ανακάμψεις. Μιλώντας για ‘μένα, η αρχή της σεζόν και το πρώτο μισό του πρωταθλήματος θα είναι πιο σημαντικά για το μέλλον μου, σε σχέση με το δεύτερο μισό. Αλλά, αυτό δεν είναι κάτι νέο.

Εγώ, Felipe, ό,τι πεις…

[Πηγή: ESPNF1 | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...